загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Тернопільська міліція ходила до одиноких людей

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Правоохоронці та соціальні робітники Тернопільського району завітали до оселі жительки села Довжанка Ганни Білан, яка на схилі віку залишилася на самоті.

Як зазначив заступник начальника Тернопільського районного відділу міліції-начальник міліції громадської безпеки Богдан Бігун, спільні із соціальними працівниками візити правоохоронців до самотніх осіб похилого віку необхідні, аби, в першу чергу, захистити їх від злочинців.

Не секрет, що у тенета шахраїв часто потрапляє саме ця категорія громадян, оскільки пройдисвіти видають себе за соціальних працівників або ж міліціонерів, а відтак без проблем входять у довіру до пенсіонерів. “Через доброту та довірливість літні люди найменш захищені від злочинних посягань, — розповідає Богдан Бігун. — Ми попереджаємо їх, аби не впускали до своїх осель незнайомих осіб, не довіряли будь-кому особисті документи. Також розповідаємо, куди можна звернутися за допомогою”.

До будинку Ганни Данилівни разом з міліціонерами прийшла соціальний робітник Марія Долішня, яка вже 16 років опікується самотньою односельчанкою. “Нещодавно пані Ганна перенесла складну операцію, тож нині потребує особливої турботи, — розповіла Марія Степанівна. — Оскільки з будинку жінка практично не виходить, приношу їй воду, купую продукти, оплачую комунальні послуги. Та найважливіше для неї — щире спілкування”.

Ініціативу правоохоронців навідуватися до осель самотніх пенсіонерів підтримують не тільки працівники соціальних служб. Поспілкуватися з людьми у формі, вислухати їхні поради, отримати відповіді на запитання, що турбують, прагнуть й люди похилого віку.  

До списку новин