загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна: ЄНП закликає до негайного припинення насильства, інакше санкції будуть на столі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Коментуючи останні події в Україні, Президент Європейської народної партії та голова групи ЄНП в Європейському Парламенті Джозеф Доул сказав:

"Перш за все, ми висловлюємо наші щирі співчуття сім'ям жертв насильства в Україні.

Використання насильства, яке в даний час відбувається в Україні, є неприпустимим. Ми закликаємо, щоб вбивці-снайпери, «Беркут» і збройні сили Міністерства внутрішніх справ були прибрані з вулиць. Армія має відмовитись від прийняття будь-якої участі в утисках.

Ми закликаємо до негайного скликання Ради Безпеки ООН щодо ситуації в Україні.

Драконівські закони, прийняті 16 січня 2014 року не повинні вступити в дію, а мусять бути відкликані та визнані недійсними. Ці закони є проблемними не тільки через процедуру, у якій вони були прийняті і таким чином нова процедура не допоможе, а тому, що зміст законодавчих актів є недемократичним.

Зрозуміло, що це Президент України Віктор Янукович, його адміністрація та ті, хто голосував за ці закони у парламенті, несуть відповідальність за загибель та ушкодження людей в Україні.

Ми закликаємо інституції ЄС та відповідні національні уряди країн-членів ЄС до визначення і застосування всіх відповідних заходів та інструментів, у тому числі впровадження персоналізованих цільових заходів та санкцій стосовно переміщення і заморожування активів та власності тих українських посадовців, юристів та їх бізнес-спонсорів (олігархів), які є відповідальними за масштабні масові порушення прав людини та верховенства права, репресії проти мирного населення, смерть громадян, а також впровадження драконівських законів, що порушують міжнародні зобов'язання української держави.

Росія несе відповідальність за перебіг подій в Україні. Таким чином, ми закликаємо Росію не втручатися у внутрішні справи України, застосовуючи політичний та економічний примус, порушуючи Гельсінський заключний акт і денуклеаризаційну угоду  України 1994 року.

Відмова використати свій вплив безсумнівно матиме відображення на Олімпійські ігри в Сочі".

До списку новин