загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Топ-5 кімнатних рослин, які найкраще очищують повітря

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Повітря в квартирі забруднене пилом та іншими шкідливими речовинами. Окрім частих провітрювань можна поставити у кімнаті рослини, які допоможуть очистити повітря у приміщенні.

Шефлера - це невеликі кущі або дерева з листям, яке нагадує формою парасольки. Шефлера є ідеальною кімнатною рослиною, оскільки дозволяє нейтралізувати шкідливі випари від тютюну.

Драцена - це рослина, яка за формою нагадує пальму. Ця рослина дозволяє нейтралізувати викиди, які виводяться з лакованих меблів.

Плющ вважається одним з найкращих очисників повітря. Кількість токсичних речовин, які він переробляє є дуже значною.

Фікус також відомий як хороший очисник кімнатного повітря. Ця рослина притягує до себе пил та нейтралізує формальдегід, бензол та аміак.

Хлорофітум успішно переробляє вихлопні гази, тому цю рослину важливо вирощувати в приміщеннях, які розташовані на перших поверхах та при дорозі.

До списку новин