загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Кіровограді відбудеться концерт «Скарбниця української класики»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

28 січня о 15.00 у відділі мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбудеться концерт «Скарбниця української класики». Відвідувачі заходу зможуть почути твори українських композиторів-ювілярів 2013-2014 років Юлія Мейтуса, Якова Степового, Миколи Колеси у виконанні мистецької молоді м. Кіровограду. Також усі бажаючи зможуть познайомитись зі сторінками життя та творчості видатних композиторів переглянувши однойменну тематичну викладку літератури.

 Захід відбудеться в рамках обласного Фестивалю-конкурсу української академічної музики «Классік-проект», присвяченого пам’яті нашого видатного земляка, композитора, лауреата Державної премії ім. Тараса Шевченка, народного артиста України Юлія Мейтуса.

Додаткову інформацію Ви можете отримати в обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка за адресою:

м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15

тел.: 22-66-01, 095 474 75 88 Полякова Олена Олександрівна

095 471 27 67 Рєзнік Тетяна Станіславівна

До списку новин