загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Універсальні солдати» рятують людей на Сумщині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дільничні інспектори міліції Недригайлівського району діють як «універсальні солдати». Сьогодні вони не тільки розкривають злочини, припиняють правопорушення та проводять профілактичну роботу з громадянами, а й допомагають їм вирішувати побутові проблеми.

 

Як повідомляє сектор зв’язків з громадськістю Управління Міністерства внутрішніх справ України в Сумській області, дільничні інспектори Недригайлівщини вирушили по своїх територіях, аби допомогти людям похилого віку долати примхи погоди.

Складні погодні умови в ці дні стали справжнім випробуванням для цієї категорії населення. Деякі старенькі через замети та зниження температури не можуть ані у двір вийти, ані води принести. Тому люди звертаються за допомогою до міліції.

Сьогодні дільничні інспектори міліції працюють у посиленому режимі. Їх телефони не змовкають від численних дзвінків. Найчастіше телефонують сільські пенсіонери, які залишились без допомоги рідних та близьких. Комусь потрібні продукти чи ліки, комусь допомога у розчищенні снігу. І міліція приходить на допомогу. Пенсіонери задоволені, дякують за увагу та турботу.

За останній тиждень дільничні інспектори Недригайлівської міліції відвідали за місцем проживання понад півсотні одиноких осіб похилого віку та людей із вадами здоров’я, яким надали допомогу.

До списку новин