загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Українському домі формують бібліотеку Майдану

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Українському домі формують бібліотеку Майдану. Як повідомляють у спільноті у мережі Facebook це - місце культурного саморозвитку.

Також організатори ввели невеликі умовні вимоги до книг: вони повинні бути новими, або прочитаними кілька разів, бажано виданими в Україні і щоб це переважно була художня література. "Радянська спадщину" в бібліотеку не приймають.

Після закінчення революції на Майдані, книги обіцяють передати сільським і районним бібліотекам України в рамках руху "100 книжок сільській бібліотеці".

Національна спілка письменників України приєдналася до ініціативи і вже передала першу порцію з тридцяти книг сучасних авторів - поетів, прозаїків та публіцистів.

Цілодобового чергування в бібліотеці поки не буде, волонтери з'являтимуться кілька разів на день, щоб прибрати книги чи навести лад.

«Ми покладаємось на свідомість активістів, нагадуємо, щоб книги обов'язково повертали, а за це можете самостійно взяти цукерки зі столу», - зазначають організатори бібліотеки.

До списку новин