загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонер з Кіровограда врятував жінку, яка тонула у Обознівському водосховищі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державна служба України з надзвичайних ситуацій щорічно проводить акцію «Герой-рятувальник року», метою є якої є відзначення героїчних вчинків громадян. В оголошеннях про акцію зазначається, що усі, хто стали свідками або особисто врятували людину під час пожежі, події на воді або інших екстремальних ситуацій можуть звертатися до Управління з відповідними повідомленнями.

Нещодавно такий лист надійшов від 46-річної Людмили Черних, жительки Кіровоградського району. Жінка повідомила, що 27 липня 2013 року вона ледь не потонула у Обознівському водосховищі. Врятував її 63-річний житель Кіровограда, пенсіонер Григорій Макаревич.

Того дня, до обіду, Людмила Черних вирішила порибалити на березі водосховища у с.Обознівка Кіровоградського району. Посидівши з вудкою, жінка вирішила освіжитися у водоймі. Раптом, на відстані 10-15 метрів від берега, вона відчула себе зле – схопила судома і жінка почала стрімко тонути. Сил вистачило лише на те, щоб прокричати: «Допоможіть, я тону!». Прохання про допомогу почув Григорій Макаревич, який відпочиваючи на відкритій галявині, побачив, як силует жінки зникає під водою. На прийняття рішення у Григорія Михайловича були секунди. Пенсіонер веде активний спосіб життя, займається плаванням, тож вирішив не зволікати та побіг на допомогу. Він швидко підплив до потопаючої, підхопив її під руки та почав витягувати на берег. Завдяки небайдужості та рішучості Григорія Макаревича потерпіла не встигла захлинутися річковою водою. Витягши її з води, чоловік переконався чи все з нею добре та запропонував викликати швидку. Вийшовши з шоку, жінка сказала, що їй стало значно краще та медичної допомоги вона не потребує.

Жінка і досі вдячна Григорію Макаревичу за героїчний вчинок та переконана, що своїм життям вона завдячує його сміливості та відвазі.

До списку новин