загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Американський піаніст виступить із закарпатським оркестром

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

5 лютого у Закарпатській обласній філармонії відбудеться концерт композитора й піаніста Келвіна Джонса (США) у супроводі симфонічного оркестру філармонії.

Келвін Джонс – талановитий американський композитор, піаніст і продюсер. Відомий своїм свіжим поглядом на мистецтво, унікальним стилем письма та тонким чуттям до вимог часу. Музику  для  телебачення  і  кіно почав писати на самому початку своєї  кар'єри. Зокрема, брав участь у створенні звукового супроводу до документального фільму «Little Town of Bethlehem» («Мале місто Вифлеєм») Джима Хенона - автора стрічок «End of the Spear» («Вістря списа») та «Beyond the Gates of Splendor» («За брамами раю»). Остання  аналогічна робота Келвіна –  музика  до  фільму  Дінеша  Десоузи  «2016:  Obama’s  America» («2016: Америка  Обами»).  Цей  документальний  фільм  встановив  новий  рекорд з кількості  переглядів (з  розрахунку  на  душу населення у всьому світі). Збори від картини склали 36 мільйонів доларів, що зробило її другою серед найкасовіших документальних фільмів.

Справжньої популярності набув Келвін Джонс як автор «White Water Chopped Sticks». В основу твору покладено простеньку вправу «Чопстікс» (щось на зразок «Собачого вальсу»). Однак, ця п’єса, виконана в дуеті з Міс Небраска Терезою Скенлан перед телевізійною аудиторією майже в 14 мільйонів глядачів, принесла останній перемогу в конкурсі «Міс Америка-2011». Згодом Кельвін і Тереза випустили  спільний  альбом «Dueling Piano» («Дуель Фортепіано») – подарунок шанувальникам,  який  об’єднав кращі роботи Кельвіна та підкреслив таланти міс Америки як вокалістки й піаністки.

До списку новин