загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Через кілька днів у Києві — нові тарифи на проїзд

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 лютого разова поїздка в столичному комунальному транспорті коштуватиме 3 грн. Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Михайло Костюк в ефірі ТРК «Київ».

Разом з тим підняття тарифів на проїзд у комунальному транспорті не торкнеться пільговиків і пенсіонерів. Вони, як і раніше, будуть користуватися транспортними послугами безкоштовно, передає прес-служба КМДА.

Не відчує подорожчання і оптовий споживач транспортних послуг, оскільки вартість проїзних документів залишиться на рівні минулого року.

Отже, ціна проїзного квитка на який-небудь один наземний вид транспорту строком на 1 місяць становитиме 80 грн (на 2 місяці ― 130 грн), на всі види транспорту ― 160 грн. Проїзний квиток на метро ― 95 грн, на метро і який-небудь один вид наземного транспорту ― 150 грн.

Ціна проїзного квитка на всі види громадського транспорту строком на 1 місяць не зміниться і залишиться на тому ж рівні: 230 грн.

Знижки для студентів становлять 50% від повної вартості проїзного документа.

У КМДА також зазначили, що змінять і колір жетонів метрополітену: з синього на зелений, яким він був раніше.

Нагадаємо, «Київпастранс» розробив диференціальну схему системи оплати за проїзд у метро і столичному громадському транспорті ще влітку минулого року. Цю систему планували ввести в Києві з 1 січня 2014 року.

До списку новин