загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дільничні міліціонери на Рівненщині рубають людям дрова, відкидають сніг та бігають за хлібом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На Рівненщині дільничні інспектори забезпечують теплом та затишком одиноких пенсіонерів Коли надворі лютують сильні морози та накривають хуртовини, особливої уваги та допомоги потребують самотні люди похилого віку. Часто вони не в змозі самостійно розчистити сніг, нарубати дров чи набрати з криниці води, а соціальні працівниці не можуть власними силами допомогти стареньким. Турботу про одиноких пенсіонерів на Рівненщині взяли на себе дільничні інспектори міліції.

Галині Антонівні з села Мізоч Здолбунівського району вже 69. Одинока жінка має тяжку хворобу суглобів і не може ходити без палиці. Пенсіонерка, про яку нікому піклуватись, за допомогою звертається до свого дільничного інспектора міліції Романа Гірняка, який ніколи їй не відмовляє та завжди турбується про тепло та затишок у її оселі, як інформує прес-служба СЗГ УМВС Українив Рівненській області.

— Роман Богданович сам завжди питає, що мені треба, і завжди допомагає, — розповідає Галина Антонівна. — Попросила дров привезти — і він привіз. Ось приніс мені сьогодні хліба і розчистив сніг у дворі. Наш дільничний турбується не тільки про мене. Таких як я у селі чимало, а він допомагає всім.

— Одинокі пенсіонери кожного дня звертаються за допомогою, — зазначає старший дільничний інспектор міліції Роман Гірняк. — Комусь потрібно сніг почистити чи води наносити, комусь дров принести або навіть сходити в магазин булку хліба купити. Таких людей неможливо залишити без уваги та допомоги. Багато хто з них соромиться попросити допомоги. Тому я кожен день питаю у них, чи нічого їм не потрібно, і вважаю своїм обов’язком допомагати їм у всьому.

На Рівненщині таких, як Галина Антонівна, близько п’ятнадцяти тисяч. У ці складні погодні умови дільничні інспектори міліції взяли під свою опіку самотніх людей похилого віку. Нарубати пенсіонерам дров, принести води чи розчистити сніг стало вже звичною справою для міліціонерів.

До списку новин