загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка «Скарби Соломіїного дому» у Львівському музеї історії релігії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Львівський музей історії релігії запрошує на відкриття виставки «Скарби Соломіїного дому», створеної  на матеріалах фондової збірки Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької у Львові. Виставка присвячена 25-річчю діяльності Музею С. Крушельницької. Урочисте відкриття - 4 лютого 2014 року  о 16.00.

Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької займає особливу нішу в культурному просторі нашої країни, а його фондова колекція – майже 20 тисяч одиниць збереження, є однією з найбагатших щодо представлення персоналій української музичної культури.

На виставці «Скарби Соломіїного дому» експонується понад 150 оригінальних пам’яток з восьми фондових груп музею, у яких зберігаються матеріали із приватних архівів співаків Соломії Крушельницької, Олександра Мишуги, Модеста Менцинського, Анни Крушельницької, Одарки Бандрівської, Іри Маланюк, Михайла Голинського, Іванни Синенької-Іваницької, Олександри Любич-Парахоняк, Іванки Мигаль, Ніни Шевченко, Володимира Ігнатенка, композиторів Станіслава Людкевича, Василя Барвінського, Миколи Колесси, піаністів Любки Колесси, Марії Крушельницької, Галі Левицької, Дарії Гординської-Каранович, Романа Криштальського, скрипалів Юрія Криха, Ярослава Грицая та багатьох інших українських та зарубіжних музикантів. На виставці експонуються також і раритетні нотні видання та грамофонні платівки кінця ХІХ початку ХХ століть, твори образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, що вдало доповнюють знайомство із фондовою збіркою Музею Соломії Крушельницької.

Виставка «Скарби Соломіїного дому» приурочена до 25-ти річного ювілею діяльності Музею Соломії Крушельницької. У програмі відкриття виставки: демонстрація фільму «Два життя Соломії» (Київська студія документальних фільмів, режисер Олександр Фролов), музична програма за участю солістки Львівської філармонії Лілії Коструби (партія фортепіано – Орест Коструба)

Вхід вільний

Адреса:м. Львів, пл. Музейна, 1

До списку новин