загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ЄС і США готують великий план для України – Аштон

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Євросоюз і Сполучені Штати працюють над великим планом фінансової допомоги Україні. Про це в інтерв’ю виданню Wall Street Journal повідомила верховний представник ЄС із закордонних справ Катрін Аштон.

Ції дії, за її словами, спрямовані на надання допомоги Україні в перехідний період, коли тимчасовий уряд може розпочати політичні та економічні реформи перед призначеними зараз на 2015 рік президентськими виборами.

Обсяг допомоги «буде немаленьким», сказала Аштон, умови цієї допомоги не вимагатимуть укладення Києвом довгострокової угоди з Міжнародним валютним фондом.

Аштон додала, що пакет може складатися не тільки з грошей, але може також містити інвестиційні зобов’язання та інші пропозиції.

Верховний представник ЄС із закордонних справ відвідала Україну минулого тижня, щоб сприяти діалогу між урядом і опозицією. Вона також планує приїхати до Києва цього тижня.

До списку новин