загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка вишивки Наталії Маркушевої в Чернігівському художньому музеї

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

4 лютого о 12-00 в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана відбудеться відкриття виставки "Насолода для душі".На ній будуть представлені вишиті роботи чернігівчанки Наталії Маркушевої  (1955 р.н.). 

Захоплення вишивкою прийшло до майстрині в 1990-х роках, під час її проживання за кордоном. Саме там у неї з'явилась можливість придбати для нового захопленя потрібні матеріали і зайнятися улюбленою справою. І хоч після повернення до Чернігова вона майже 20 років працювала в ПАТ "Чернігівобленерго" на посаді завідуючої відділом автомобільного транспорту, все ж знаходила у щоденних клопотах вільну хвилину, щоб почаклувати з голкою та ниткою над черговою картиною чи іконою. Скільки їх вишито і подаровано рідним, друзям, знайомим...

Приходьте, і ви переконаєтесь, як хоббі, що переросло в натхнення, може дарувати людям радість і задоволення.  

Початок події: 04 лютого 2014 12:00

Закінчення події: 18 лютого 2014 17:00

Адреса: м. Чернігів, вул. Горького, 6              

До списку новин