загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Київський музей Ханенків виставив античну колекцію віком у кілька тисяч років

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більшість експонатів належать до колекції подружжя Ханенків

У Музеї мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків після тривалої перерви виставлено античні предмети віком від 1700 до 3000 років

Виставка "Антична колекція музею Ханенків. Вибране" працюватиме до 15 березня, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на УНН.

Після тривалої паузи в музеї представлено близько творів мистецтва Давньої Греції, Етрурії та Риму. Вік найбільш давніх експонатів - понад 3000 років, наймолодших - близько 1700. Серед предметів є розписні вази, теракотові статуетки, мармурові портрети, скляні флакони та келихи.

Більшість експонатів належать до колекції Богдана та Варвари Ханенків, інші передані до музею протягом ХХ століття з інших установ та археологічних розкопок.

Як відомо, за життя Богдан Ханенко зібрав велику колекцію творів мистецтва і бібліотеку, а його дружина однією з перших почала колекціонувати давньоруські ікони. Збірку археологічних знахідок й мистецьких творів подружжя передало Музею мистецтв у Києві, на основі якого згодом засновано Музей мистецтв ВУАН (тепер - Музей мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків).

До списку новин