загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Кіровограді тиждень книжкових презентації і не тільки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Анонс масових заходів Обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського з 10-16 лютого

11 лютого о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться презентація книги кіровоградського поета Валерія Корнійця «Перо поета». Нещодавно він презентував у бібліотеці свою книгу «Вкус полыни», а тепер готовий представити на розсуд читачеві свою нову роботу. Його вірші написані на високому художньому рівні, з притаманними його поетичному самовираженню душевністю і пристрастю, щирістю та ліричністю. Завітайте на презентацію нової книги!

Також 11 лютого о 16.00 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук до дня св.Валентина відкривається виставка робіт вчителів трудового навчання м. Кіровограда в стилі хенд-мейд «Вернісаж подарунків для закоханих». На виставці представлені роботи, виконані в різних техніках. Запрошуємо всіх поціновувачів декоративно-ужиткового мистецтва на відкриття.

12 лютого о 17.00 у залі гуманітарних наук відбудеться творча зустріч з українським письменником та перекладачем Сергієм Жаданом. Автор презентуватиме свою нову книгу «Месопотамія».

13 лютого о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться майстер-клас відомого майстра клаптикового шитва Ірини Кудревич «Техніка акварель» в стилі печворк.

14 лютого о 13.00 у залі гуманітарних наук відбудеться презентація книги молодіжної поезії Кирила Поліщука «Гра в поетів».

14 лютого о 15.00 в холі ІІІ поверху до 75-річчя з дня утворення Кіровоградської області відбудеться урочисте відкриття обласної фотовиставки «Кіровоградщино, пишаємось тобою!», створеної працівниками Кіровоградського обласного краєзнавчого музею.

Детальну інформацію про заходи ви можете дізнатись на офіційному сайті бібліотеки //library.kr.ua.

Вхід на заходи - вільний! Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

До списку новин