загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Топ-12 порад, як віднайти впевненість в собі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1. Припиніть порівнювати себе з іншими

Граючи в порівняння, ви часто будете опинятися в програші - завжди знайдуться люди, які краще за вас. Це в психології людини - ніхто ж не порівнює себе з тим, хто гірший його. Будьте самим собою.

2. Припиніть критикувати себе

Деякі люди мають звичку постійно себе в чомусь звинувачувати. Це сприяє формуванні негативного сприйняття власної особистості. Постарайтеся більше не вимовляти таких слів і навіть не думати про це, або, принаймні, обмежуйте себе в критиці.

3. Пробачте і забудьте

Не витрачайте даремно ваш час і енергію на роздуми про свої минулі помилки. Це вже позаду і подібні думки заважають вам рухатися вперед. Ми всі робимо помилки, навіть коли намагаємося з усіх сил.

4. Спілкуйтеся з позитивними, впевненими людьми

Впевнена у собі людина любить себе і поширює свою любов на оточуючих: це підтримка для них. Намагайтеся спілкуватися з оптимістично налаштованими людьми. Люди, які сіють навколо негатив, неодмінно заразять і вас. Песимізм пригнічує вас і всі ваші починання і ви поступово перетворюєтеся в такого ж песиміста.

5. Пориньте в те, що ви любите

Важко почувати себе добре, якщо всі ваші дні проходять на роботі, яку ви ненавидите. Почуття власної гідності непохитно, коли ви зайняті улюбленою справою - адже якщо вам подобається це робити, у вас це чудово виходить. Якщо не хочете залишити роботу, то хоча б вільний час присвячуйте тільки своїм улюбленим заняттям.

6. Будьте вірні собі

Живіть власним життям. Проживаючи чужу, слідуючи чужим нав'язаним ідеалам, ви ніколи не зможете поважати себе.

7. Говоріть твердо і впевнено

Слова володіють потужною силою і особливо вагомим аргументом є в характеристиці особистості. Не кидайте слів на вітер, не відповідайте різко, говоріть спокійно і впевнено - люди зовсім по-іншому стануть до вас ставитися.

8. Складіть список ваших досягнень

Тут все ясно. Єдине зауваження - постарайтеся зробити його максимально довгим. І повісьте на видному місці.

9. Складіть список ваших позитивних якостей

Кожен має свої унікальні особливості і здібності. Чесність, безкорисливість, ерудиція, доброта... Дивіться частіше на цей список, зосередьтеся на ваших позитивних сторонах.

10. Використовуйте ваші слабкі сторони собі на користь

Звичайно, не варто культивувати свої слабкі сторони, але від них набагато легше буде позбутися, якщо ви постараєтеся їх оптимізувати. Наприклад, оберніть свою впертість в цілеспрямованість, цікавість - в допитливість.

11. Відкрийте себе заново

Іноді просто потрібно познайомитися з самим собою заново. Полюбіть себе - усмішку, характер, індивідуальність.

12. Дайте собі спокій з докорами

Іноді проблема не настільки реальна, як вам здається. Просто ваші роздуми доводять її до катастрофи. Просто плюньте і забудьте. Дайте собі відпочинок, скажіть: "Досить!"

До списку новин