загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Fujitsu випустила ноутбук для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У новинці передбачено функцію посилення високих частот для людей, які погано чують, і автоматичне налаштування балансу екрану.

Fujitsu представив ноутбук для бабусь

Японська компанія Fujitsu анонсувала ноутбук Lifebook AH90/P. Комп'ютер, друга назва якого - Grannote, призначено для людей у віці від 60 років і старше.

Ноутбук оснащено клавіатурою "острівного" типу з проміжками між кнопками. В комп'ютері є підсвічування, причому підсвічуються не тільки клавіші, але і значки портів. Значки винесені на панель з клавіатурою.

У комп'ютері передбачено функцію Awaseru Voice, посилює високі частоти, які гірше чують люди у віці. Функція Awaseru View, у свою чергу, підбирає оптимальні яскравість та колірний баланс екрану.

Комп'ютер оснащено процесором Intel Core i7 4500U, 15,6-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів, вісьмома гігабайтами оперативної пам'яті і приводом Blu-ray.

Раніше повідомляли про те, що у 2013 році, Fujitsu випустила смартфон для літніх людей. Його особливостями стали "тугий" сенсорний екран, що виключає помилкові натискання, і функція "уповільнення" мови при телефонній розмові.

До списку новин