загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві стартував проект «Майдан-Січ» для активізації громадянського суспільства в Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На київському Майдані розпочинає роботу навчально-тренінговий проект «Майдан-Січ». Про це під час прес-конференції повідомив координатор громадської компанії «За відповідальну владу» Ігор Курус, передають «Конфлікти і закони».

«Відсьогодні розпочинає роботу навчально-тренінговий центр для громадських активістів, делегованих Євромайданами зі всієї України «Майдан-Січ». Метою проекту є припинення узурпації влади через побудову громадянського суспільства в Україні через реалізацію механізмів ст.5 Конституції», - сказав І.Курус.

За його словами, в понеділок у Києві відбувся День відкритих дверей для координаторів Євромайданів з усіх регіонів України, а вже з наступного тижня з різних регіонів будуть приїжджати всі охочі відвідати тренінги, які розраховані на п’ять-шість днів.

«Тренінги для охочих проходитимуть у Києві на кількох майданчиках, будуть групи до 20 осіб. Записатися можна буде через координаторів місцевих Майданів, через київський Майдан, а також через сторінку у Facebook, заповнивши відповідну анкету. Спочатку будуть оглядові лекції за різними напрямами, а потім слухачі зможуть обрати ті теми, які їм більше до вподоби: самоорганізація громад, виборчі технології, правозахисні  чи інформаційні питання та інші», – наголосив координатор громадської кампанії «За відповідальну владу».

За словами І. Куруса, тренінги будуть тематичними, зокрема, за бажання їхні учасники зможуть обрати тему для прослуховування та формування навиків з таких напрямків: правовий захист, інформаційні питання, пов'язані з роботою в умовах інформаційної блокади та надзвичайного стану, виборчі технології та контроль за виборами, а також активізація розвитку самоорганізації громад.

До списку новин