загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як жити довго і щасливо разом розкажуть твори фотомитців у Києві

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напередодні світлого і близького багатьом свята всіх закоханих, арт-центр Я. Гретера спільно з фото студією "Стрекоза" з радістю відкриває проект "Разом".

Ідея належить талановитому фотографу і гармонічній  дівчині Юлії Єлісєєвій, яка через 15 фото колажів намагається відповісти на питання "Як жити довго і щасливо разом?". На творчий вечір запрошені учасники проекту, які із задоволенням поділяться секретами свого сімейного щастя.

Через чорно білу картинку фотограф передає теплі, ніжні взаємини закоханих сімейних пар. У кожному фото можна знайти поради від подружжя, яке разом вже від 30 до 50 років! Наші герої не просто моделі . Це дійсно люди, які можуть розповісти про любов і сімейні цінності, про рецепти щастя і моменти натхнення у шлюбі.

В наш час, коли навіть закохані все частіше спілкуються в соціальних мережах, та передають поцілунки-смайли в смс, дуже важливо мати приклад батьків та прадідів. Бачити щирі усмішки на обличчях, та теплі погляди один на одного. В наш швидкий час є велика потреба в справді щирому спілкуванні.

Ми маємо надію на відродження традицій міцних сімейних стосунків. Наша команда справі вірить в святиню шлюбу. В святість української родини.

Також на урочистому відкритті проекту ви зможете насолодитися композиціями про любов, у виконанні Реани Малевич

 

Виставка триватиме з  12.02.14 по 02.03.14

 

Адреса: ст.м. «Шулявська», вул. Вадима Гетьмана, 6

ТРЦ «Більшовик», Блок А , 4-6 поверх.

Режим роботи: щодня з 11:00 до 21:00.

Інформація за тел.: +38 050 42 42 888, 044-200-07-60

До списку новин