загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Проблемам старіння присвятять Пленарну асамблею Папської Академії Pro Vita

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Старіння та інвалідність» – такою є тема Генеральної Асамблеї Папської Академії «За життя», яка з 19 до 22 лютого відбуватиметься у Римі. Зустріч також стане нагодою відсвяткувати 20-ту річницю цієї Папської Академії, створеної блаженним Іваном Павлом ІІ 11 лютого 1994 року, повідомляє «Радіо Ватикан».

У рамках Загальної Асамблеї 20-21 лютого на таку ж тему відбудеться cемінар, у якому візьмуть участь науковці, дослідники, працівники сфери охорони здоров’я та студенти, зацікавлені у поглибленні цієї теми з філософсько-богословської, моральної, медично-санітарної, культурної та суспільної перспектив.

Під час трьох сесій семінару будуть обговорені найактуальніші у сучасному суспільному дискурсі теми, такі як, наприклад, культурні та соціальні проблеми похилої віком особи з обмеженими можливостями, міжнародні документи на захист похилих віком, хвороби, які можуть привести до інвалідності, медичне забезпечення, якого потребує хвора особа, антропологічний вимір та етичні принципи, які повинні застосовувати медичні структури та працівники, духовні потреби неповносправної особи, особлива увага Церкви до похилих віком осіб та осіб з особливими потребами.

ДОВІДКОВО:

Папська Академія «За життя» (PAV) – це ватиканське наукове співтовариство, завданням якого є вивчення проблем, що стосуються захисту людського життя та гідності людської особи, поширення культури життя, згідно з навчанням Церкви. Її членів призначає Папа Римський на основі їх професійності та компетентності, не зважаючи на релігійну та національну приналежність. Серед її членів є і представники України: професори др. Мечислав Ґжеґоцький та др. Іван Луць, а членом-кореспондентом – о. др. Ігор Бойко.

До списку новин