загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд затримує видачу пенсій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Державі бракує грошей

Українці не можуть отримувати свої пенсії, бо Пенсійний фонд перестав нараховувати гроші.

Затримки почалися 10 лютого. Люди записуються в чергу в надії, що коли гроші надійдуть на рахунок, то вони зможуть їх отримати. Інші навідуються до відділень Укрпошти декілька разів на день.

На пошті кажуть, що інкасатори привозять третину або чверть потрібної суми для виплати пенсій.Таким чином, щоб вчасно розраховуватися з пенсіонерами, грошей катастрофічно не вистачає.

"Пустий гаманець, 5 і 10 гривень, і це не мої вже, це позичив у сусіда", - розповів один із пенсіонерів Володимир.

Як повідомляв iPress.ua, Росія поки не перерахувала $3 млрд другого траншу фінансової допомоги Україні, адже чекає виконання зобов'язань щодо оплати поставок газу. Разом з тим, Україна не може розрахуватися за газ, оскільки влада розраховувала, що погасить борг грошима із російського кредиту.

//www.youtube.com/watch?v=xj5PN9RkxrY#t=0

До списку новин