загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Янукович втратить частину повноважень протягом 48 годин?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Проект Угоди з врегулювання кризи передбачає обмеження повноважень президента Януковича шляхом повернення до Конституції 2004 року протягом 48 годин.

Про це повідомляють джерела "Української правди".

Також, за словами джерел, домовленості передбачають формування протягом 10 днів коаліційного уряду.

Янукович, за словами джерел, начебто погодився на проведення дострокових виборів президента в грудні 2014 року.

Учасниками переговорів були Янукович, Кличко, Яценюк, Тягнибок, Тігіпко, міністри закордонних справ Німеччини, Франції, Польщі.

Водночас, прес-секретар уряду Польщі Малгожата Кідава-Блоньська повідомила, що поки готового тексту угоди по українському врегулюванню немає.

"Поки ми говоримо про переговори, а не про готовий документ", - сказала вона в ефірі польського телебачення, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Прес-секретар польського уряду зазначила, що влада України вже неодноразово обманювала протестувальників, і вони їй не довіряють.

Тому, на її думку, "головне, щоб про можливу угоду дізналися ті, хто зібрався на Майдані, і щоб воно сприяло припиненню кровопролиття".

"Найбільша проблема полягає в тому, щоб переконати Майдан у тому, що якщо угода буде підписана, то вона буде дотримана", - додала Кідава-Блоньська.

До списку новин