загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Бериславському районі відкрили освітній центр "Університет третього віку"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У комунальному закладі Бериславської районної ради "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" відбулося урочисте відкриття освітнього центру "Університет третього віку", у якому зможуть безкоштовно навчатися люди вікової категорії 50 років і більше. Завдання університету - створити для людей відповідних вікових категорій, які мають активну життєву позицію, умови для здобуття нового досвіду та адаптації до сучасного суспільного життя, сприяти їх зайнятості, розширенню світогляду, організації такої діяльності, що створює умови для спілкування, самореалізації.

Першими слухачами університету стали 18 людей пенсійного віку. Навчальна програма побудована з урахуванням бажань та інтересів слухачів і включає в себе гуманітарно-натуралістичний та культорологічно-мистецький напрямки. Заступник начальника управління соціального захисту населення районної державної адміністрації Юлія Шпитальна, під час виступу побажала успіхів слухачам університету та організаторам новітнього навчального закладу, акцентувавши увагу присутніх на важливості події: "Сьогодні розпочинає свою діяльність "Університет третього віку" - університет золотого віку для людей, чий досвід, невичерпна енергія і оптимізм - взірець для підростаючого покоління".

"Вчитися ніколи не пізно, в цьому ми можемо переконатися на прикладі нашого навчального закладу. Сподіваємося, завдяки заняттям в Університеті люди пенсійного віку отримають не тільки нові знання, а й нові можливості для спілкування", - зазначила Людмила Бібік, директор комунального закладу Бериславської районної ради "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)".

На першому занятті слухачі університету ознайомилися з актуальними на сьогоднішній день змінами в пенсійному законодавстві, інноваціями у садівництві та городництві, особливостями використання лікарських рослин та азами прикладного мистецтва, після чого взяли участь у "висаджуванні" змайстрованого власноруч підсніжника. Турбота про людей похилого віку - справа усього суспільства, адже тепло людських сердець, моральна й матеріальна підтримка особливо потрібні людям похилого віку. Сьогодні держава робить все для того, щоб люди старшого покоління відчули цю підтримку і не почувалися одинокими.

До списку новин