загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Молитва підтримує небо і землю, а також має владу над богами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У ці критичні дні для України люди закликають українців молитися. І вони моляться. Моляться не тільки українці, моляться білоруси за Україну, моляться грузини, молиться весь прогресивний люд світу. Молитва це дуже потужна сила, дуже потужний захист. Звісно, за умови, якщо ваші діла не суперечать тим проханням, з якими ви звертаєтеся до богів. Янукович також молиться, але ніяка молитва не врятує ні його, ні його родину, бо боги судять людину за вчинками, а не за словами.

 

Давньоукраїнські волхви говорили: "Молитва підтримує небо і землю, а також має владу над богами". Над царями й поготів.

Молитися треба правильно. Починай день молитвою слави: „Господи, слава Тобі!”,

Потім молитвою подяки Творцю – тому, хто дає життя – Дажбогу, засновнику роду нашого батькові Орію і Берегині Матері, прохання добра рідній країні, побажанням слави Сину (тобто, собі і кожному з нас живучих, оскільки ми діти Божі). Забудьте про „амінь” (кінець), бо цим, до речі чужим словом, закінчують молитву над покійником. Тому, як говорить Велесова Книга: „Маємо честь славу співати Богам... Молитву творячи, омиваємо тіла наші і також проголошуємо славу”.

Отже, перша ранкова молитва (як варіант):

– Господи боже мій, мій найдорожчий Спасителю в Триглаві єдиний! Від усієї душі дякую Тобі за те, що Ти дозволив мені пережити цю ніч і пробудив до дальшого життя, щоб я і надалі вірно служив Тобі і величав Тебе. Віддаю себе всього в Твої руки і благаю, благослови мої благородні змагання, освячуй думки мої, слова і діла і хай буде моє життя згідно Твоїх заповітів. Не залишай поза своєю ласкою і турботою мою родину, мою Україну, дай всім людям добра на землі, і хай навіки святиться Твоє велике ім’я. Слава! Слава Дажбогу, слава батькові Орію, слава Берегині Матері і їх сину слава!”

Далі має йти молитва про захист і хліб насушний. Цю молитву називають головною християнською молитвою, але вона була запозичена в язичників-сонцепоклонників, які вважали, що їхні Праотці живуть на небі:

– Отче наш, що є Ти на небесах! Нехай святиться ім’я Твоє, нехай буде царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі так і на землі! Хліб наш насущний дай нам на сьогодні і прости нам провини наші, як ми прощаєм винуватцям нашим! І не введи нас в спокусу, але визволи від лукавого, бо Твоє Царство, слава, сила і воля Отця, і Сина і Святого Духа!

Закінчуйте цю молитву трикратним: "Слава! Слава! Слава!", бо це ранкова молитва, що має вітати та хвалити народження і продовження життя, а значить і славити богів, що дають нам його.

Якщо приступаєте до роботи, беретеся до якогось діла, не забудьте сказати:

- Господи благослови!

Або:

- Господи допоможи!

- Господи, благослови і допоможи!

Закінчили роботу, знову славте бога:

- Господи, слава Тобі!

Перед сном прочитайте таку молитву (як варіант):

– Господи боже мій, мій найдорожчий Спасителю в Триглаві єдиний! Від усієї душі дякую Тобі за те, що Ти дав мені сьогодні, – за хліб і сіль, за ласку і тепло, за житло і силу. Прости мені мої вольнії і невольнії гріхи, які я, можливо, учинив сьогодні, і не залишай мене надалі поза своєю ласкою і турботою. Дай всім людям добра на землі і хай навіки святиться Твоє велике ім’я. Слава! Слава Дажбогу, слава батькові Орію, слава Берегині Матері і їх сину слава! Слава! Слава! Слава!

… Один з оракулів Зороастра справедливо зауважує: „Не міняй жодної первісної назви в заклинаннях, бо всі вони пантеїстичні назви Богів; вони проникнуті магнетизмом обожнення багатьох людей і могутність їх величезна”.

Небезпечно втручатися в божественні діла, змінювати святі поняття та імена. Це порушує усталений порядок, віддаляє людину від першооснов, руйнує зв’язки поколінь, сіє в голови людей хаос. Місце справжніх богів займають нечисті сили.

Тому треба пам’ятати: молитва рідною мовою єднає нас з молитвами наших предків, які говорили тією самою мовою. Таким чином створюється єдине духовне і інформаційне поле, що гармонізує ваші фізичні і душевні сили, зміцнює ваше здоров’я. Ви, як би це сказали радіолюбителі, сідаєте з ними на одну хвилю, встановлюєте з предками постійний зв’язок. Несподівано для себе ви будете отримувати знання і досвід предків, пізнаєте власне призначення на землі.

Коли кажуть завчати (зубрити Біблію), чи щось інше чуже, заплутане і намішане, користі і задоволення від цього буде небагато. Задоволення в пошуку розуміння Творця, якому поклонялися і якого мільйоннократно і багатотисячолітньо обожненно і возхваленого устами ваших предків рідною мовою.

Якщо ви молитеся, думаєте і говорите в унісон зі своїм родом – мертвим, живим і ненародженим – ви стаєте однією із духовних одиниць, що наповнює етер (небо) вселюдським і національним духом, в якому будуть жити і ваші нащадки.

До списку новин