загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На кінець минулого тижня пенсії було профінансовано на 11,4 млрд. грн.

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На 14 лютого пенсії профінансовано на 11,4 млрд. грн. Про це, зокрема, повідомив у коментарі у п’ятницю в.о. Голови правління Пенсійного фонду України Василь Кравчук.

«2013 рік для Пенсійного фонду України хоч і був дуже напруженим, але позитивних результатів досягнуто практично по всіх напрямках роботи, - зазначив керівник Пенсійного фонду України. – На пенсійні та інші заплановані виплати у 2013 році спрямовано 250,4 млрд. грн., що на 16,7 млрд. грн. більше, ніж у 2012 році. У законодавчо визначений термін забезпечено фінансування пенсій та грошової допомоги 13,5 млн. пенсіонерів. Ми впевнено почали цей рік, який в економічному плані є не менш складним. І в січні пенсійні виплати, які склали 21,2 млрд. грн., були профінансовані своєчасно та в повному обсязі».

У лютому станом на 14-е число Пенсійним фондом профінансовано 11,4 млрд. грн., що складає 53,5% місячної потреби на виплату пенсій.

За 9 робочих днів лютого до бюджету Фонду надійшло 5,1 млрд. грн. власних коштів, що становить 38% планових завдань. Платники єдиного внеску Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Полтавської, Сумської областей, миєва та м. Севастополя  сплату коштів  на виплату пенсій здійснили в межах 40 – 45% місячних завдань. Проте у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях та Автономній Республіці Крим виконання планових завдань по надходженню коштів становить 24-31%.

До завершення місяця залишається 11 робочих днів, коштів за цей час повинно надійти доФонду майже 10 млрд. грн.

Міністерство соціальної політики, Міністерство доходів і зборів, органи Пенсійного фонду та місцеві органи влади вживають усіх заходів для наповнення бюджету Пенсійного фонду, своєчасної і в повному обсязі виплати пенсій, наголосив В. Кравчук.

Він запевнив, що всі пенсіонери до кінця місяця отримають належні кошти.

До списку новин