загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Турчинов: Економічна ситуація в Україні катастрофічна

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Спікер Верховної Ради Олександр Турчинов заявляє про катастрофічну ситуацію в економіці країни.

"Ситуація в Україні, передусім в економіці - катастрофічна. Влада В.Януковича довела економіку до катастрофи. На казначейському рахунку взагалі відсутні кошти. Є колосальні проблеми з пенсійним фондом. Ви бачите, що відбувається з національною валютою, банківською системою", - сказав О.Турчинов, виступаючи в парламенті в неділю.

Він наголосив, що це означає проблеми з виплатами зарплат і пенсій. Спікер закликав народних депутатів до формування коаліційної більшості і негайного формування уряду народної довіри.

Згідно з Конституцією України, яка набула чинності 23 лютого, у відсутність президента України спікер Верховної Ради виконує обов'язки глави держави.

До списку новин