загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Велика Масляна на Співочому полі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1 та 2 березня Велика Масляна у великому місті відбудеться на Співочому полі.  Ексклюзивне свято зустрічі весни забезпечать ексклюзивні гості заходу і їх особисте приготування млинців за сімейним рецептом,  масляні забави, атракціони, дитячі конкурси та цікаві призи. Розважатимуть відвідувачів  Співочого поля  скоморохи, музиканти та аніматори. Зануритись в атмосферу давнього свята допоможе виконання фольклорних пісень в рамках проведення Фестивалю народних колективів  Допомагатимуть створювати святковий настрій відомі ведучі та діджеї улюблених радіостанцій, провідний шеф-кухар з майстер-класом з  виготовлення  млинців та особисті вітання гостей Масляної.

«Ми любимо давні українські традиції. Цим заходом  ми хотіли створити атмосферу радості у сьогоднішньому бурхливому перебігу подій. А також підтримати  прості людські цінності: сім’ї, добра та милосердя, адже 2 березня - прощена неділя. Саме для онуків, дітей та бабусів з дідусями  ми організували це свято. Відзначимо Масляну разом», - зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

Здійснення мрій кожного забезпечить Алея бажань, а казкарі матимуть змогу позмагатися у створенні байок та казок. Можливо серед відвідувачів будуть майбутні поети чи письменники.

Організатори заходу Русское  Радио при підтримці КО «Київзеленбуд» та КМДА подарують киянам та гостям столиці незабутні враження історичної атмосфери  від виступів хореографічних колективів та  із представниками вітчизняного шоу-бізу  1 та 2 березня з10.00 до 17.00 год. Вхід на територію Співочого поля – 75 грн.

До списку новин