загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нардепи скасували низку депутатських пільг

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада скасувала майже всі депутатські пільги. Відповідний законопроект підтримав 301 народний депутат.

Цим документом зокрема скасовується право колишніх депутатів на виплату матеріальної допомоги до працевлаштування. Скасовується право на безкоштовний проїзд депутата територією України.

Водночас запроваджується ліміт коштів для нардепів для проїзду щодо здійснення повноважень. Документ скасовує право депутатів на безкоштовні путівки, першочергове поселення в готель. Водночас залишає безкоштовне медобслуговування.

При цьому депутатам забезпечується виплата щомісячної компенсації для оренди житла згідно до кошторису парламенту. При цьому право на таку компенсацію мають депутати, які зареєстровані на відстані понад 30 км. При цьому список депутатів, які отримують компенсацію, публікується в газеті “Голос України”.

Нагадаємо, вчора виступаючи у Верховній Раді, Арсеній Яценюк підкреслив, що влада йтиме на непопулярні кроки у боротьбі з економічною кризою. Він пояснив це тим, що держборг України сягнув 75 млрд дол.

Додамо також, у Генеральній прокуратурі нині триває розслідування економічних злочинів попередньої влади. 

До списку новин