загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У кіровоградській бібліотеці цього тижня розкажуть про Шевченка, здоров'я і гендер

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує на заходи з 3 по 9 березня:

З нагоди відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка в бібліотеці будуть оформлені наступні виставки:

з 5 березня книжкова виставка «Мистецька спадщина Т.Шевченка» - відділ мистецтв;

з 5 березня книжкова виставка «На відстані побачиться велике…» - відділ абонементу.

з 3 березня у відділі сприяння технічній творчості молоді працює виставка творчих робіт «Дивосвіт Тараса Шевченка». На виставці представлені роботи майстринь ТО «Єлисавегрдадський узвіз», майстрині Л. Супрунової, та гуртківців Обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Це вишивки, ляльки-мотанки, поробки з солоного тіста виготовлені за мотивами творчості великого Кобзаря.

з 3 березня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка-портрет «Особистість на тлі епохи: Докія Гуменна». Виставка присвячена 110 річчю від дня народження Докії Гуменної - української письменниці, представниці української діаспори в США, авторки багатьох романів,повістей та оповідань.

3 березня о 9.00, 5 березня о 12.40 працівники відділу абонементу запрошують відвідати літературно-музичну години «Тарасова доля то правда жива». Захід присвячено відзначенню 200-ліття від дня народження Т.Г.Шевченка та розповідає про особисте життя, творчість та значення творчості великого Кобзаря в житті українського народу.

4 березня о 10.00 запрошуємо усіх бажаючих завітати на відкриття клубу «Будьмо здорові!». Якщо Ви хочете бути здоровим, мати гарний вигляд, почувати себе енергійно та бадьоро відвідайте перше засідання клубу «Ходіть легко». Засідання відбудеться у відділі мистецтв.

4 березня 2014 року о 14.00 відбудеться літературно-краєзнавча розвідка «Т.Г.Шевченко крізь призму віків». Захід проводиться у рамках відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка з метою привернення уваги широких кіл громадськості краю до постаті Тараса Шевченка, осмислення та усвідомлення його ролі й місця у процесі самовизначення українців. Учасники заходу: начальник відділу Державного архіву Кіровоградської області Т. Гончарова; директор Знамۥянського міського краєзнавчого музею Т. Кулік; громадська діячка, журналістка, представниця п’ятого покоління шевченківського роду Я.Шкода; представники громадськості.

з 4 березня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка «Гендерні стереотипи та сучасні реалії». Виставка присвячена Міжнародному жіночому дню і висвітлює питання гендерної рівності в сучасному житті.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: //www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний – субота

До списку новин