загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Чорна" бухгалтерія Межигір'я: Янукович витратив мільйони на вольєр для тварин та оздоблення корабля

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Янукович витрачав шалені гроші на свої забаганки.

В резиденції екс-президента України Віктора Януковича журналісти знайшли вражаючу "чорну" бухгалтерію. Як йдеться в сюжеті програми Гроші, якщо раніше можна було лише здогадуватись про "золоті унітази" Януковича, то тепер корупція на найвищому рівні стала задокументованим фактом. Над порятунком документів працювала ціла група журналістів та громадських організацій. Як результат, були врятовані чеки на мільйони доларів.

Згідно з одним із документів, заробітна плата директора фірми з промовистою назвою "Делліт", яку отримував депутат від ПР у Вишгородській райраді, становить 202 тисячі доларів.  Також були знайдені чеки на 3 мільйони гривень для президентського "Бентлі" та 2 мільйони 800 гривень - на будівництво вольєру для тварин.

У часи, коли в лікарнях помирали діти, які потребували коштовних операцій, у Януковича спокійно передавали помічникам по 10 мільйонів доларів.

На шикарний корабель "Галеон" додатково витратили ще 31 мільйон гривень для його "внутрішнього оздоблення". У папери Януковича також вносили витрати на "спеціального юриста" Валеру - 70 тисяч за вирішення питання з землею в Сухолуччі . Крім того, у бухгалтерії Януковича найдешевший чек на букет квітів складав 1100 гривень. Повідомляється, що розібратися та систематизувати сотні папок чорної бухгалтерії - робота не одного місяця.  Нагадаємо, що в Росії Віктор Янукович назвав фото та відео з Межигір'я "політичним трюком".

До списку новин