загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка «Світе тихий, краю милий, моя Україно!» в Музеї Івана Гончара

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Актуальний та вічний Шевченко присутній у кожному з нас, в нашій колективній свідомості та колективній духовності. Він є силою нашої любові до України. Це сила любові «живих, мертвих і ненароджених» українців. Він керує нами зсередини і здійснює «велику режисуру» навіть свого 200-ліття. Виконуючи його волю та втілюючи його заповіт, тримаємо його слово на сторожі сьогодні, як ніколи.

Виставка «Світе тихий, краю милий, моя Україно!»  в НЦНК "Музей Івана Гончара" є присвятою Тарасові Шевченку. Його любов до України часто виявлена у полум’яному, волелюбному слові, у заклику до боротьби. Проте одним з надзвичайно сильних і близьких для народу є світлий та ліричний образ України, що присутній у Шевченка. Народ так само виразив свою любов до України у багатьох формах традиційної культури, зокрема у живописі та піснях. Образ України-Раю, який оспівано та змальовано звичайними людьми впродовж минулого століття, і є тим дарунком та присвятою генію слова, думки і духу Тарасові Шевченку.

Початок відкриття: 6 березня 2014 р. о 18.00. Учасники вечора: кобзар з Черкащини Михайло Коваль, кобзар Тарас Компаніченко, лірник з Рівненщини Андрій Ляшук.

Виставку можна оглянути в Мистецькій Галереї та в танцювальній залі музею, відвідати можна за наявності загального вхідного квитка. Діятиме виставка до 31 березня 2014 року щодня, окрім понеділка та останнього вівторка місяця, з 10:00 по 17:30

Вхід до музею:

студенти, діти та пенсіонери – 3 грн.; дорослі – 15 грн.

До списку новин