загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Музей Майдану поповнився 10-метровим "Шевченком"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Київський "Музею Майдану" започаткували лише тиждень тому і зараз активно збирають для нього експонати.

Зокрема 10-метрове полотно (французький льон, англійські акрилові фарби) розмалювали більше сотні людей на майдані у лютому. Задум полотна - художника зі Львова Володимира Свачія за підтримки Андрія Рудя.

"Концепція майбутніх експозицій дуже проста: через конкретні речі виявити такі, здавалося б, ефемерні речі як енергія змін, відобразити криву суспільних настроїв від надії і рішучості, через біль, відчай і гнів до самопожертви, переконаності і солідарності, показати процес кристалізації цінностей серед яких найважливішими, певно, є гідність, свобода і творче самовираження" — кажуть організатори Музею Майдану.

Ініціаторами виступили - Самооборона Майдану, Національний центр народної культури Музей Івана Гончара, Державний історико-культурний заповідник "Тустань", Громадська організація "Агенція культурних стратегій".

Перші експонати уже показали цими вихідними у Музеї Івана Гончара в Києві. А одним з перших експонатів Музею Майдану став знак із категорії "заборонних".

"Колись він означав обмеження швидкості до 40 км на год, а тепер обмежує градус напоїв. На майдані "сухий закон" - це закон. Під час протистояння із силовиками подібні знаки нерідко використовувалися активістами для захисту від травматичної зброї" — кажуть організатори музею.

Також автори музею запрошують усіх небайдужих приносити речі та свідчення для майбутнього Музею до Штабу Самооборони, що по вулиці Хрещатик, 24. На офіційній сторінці Музею Майдану можна сконтактуватися з авторами музею.

До списку новин