загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Не вмирає душа наша, Не вмирає воля» — художній музей запрошує

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Не вмирає душа наша, Не вмирає воля» — художній музей запрошує

Виставка живопису, скульптури та графіки «Не вмирає душа наша, Не вмирає воля» відкриється 7 березня о 12-00 в Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана з нагоди 200-річчя від Дня народження Т.Г.Шевченка.

Повідомляє представник Чернігівського обласного художнього музею ім.Григорія Галагана.

Виставка репрезентує оригінальні офорти Тараса Шевченка «Судня рада»  та «Старости», художні твори його сучасників та послідовників –  Костянтина Трутовського, Василя Штернберга, Андрія Маркевича, Конона Юшкевича-Стаховського,  Аполлона Мокрицького. А також відомих сучасних митців –  Феодосія Гуменюка, Петра Басанця, Григорія Васягіна, чернігівців   Володимира Ємця та Анатолія Шкурка. Відвідувачі зможуть ознайомитися зі скульптурними роботами, виконаними у техніках шамоту, дереворізьблення, мідьогальваніки.

Вперше експонуються твори художників Володимира Мацка «Седнівська церква», Василя Мешкова «Ревель», Василя Лопати «Останній промінь» та ін.

Загалом, на виставці предствлено близько 50-ти експонатів, датованих 1839-2007 роками.

До списку новин