загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Британія направить до України експертів для пошуку вкрадених коштів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кошти, щодо яких доведуть корупційне походження, буде повернуто Україні.

Великобританія відправляє в Україну групу експертів фінансової розвідки, боротьби з відмиванням грошей і відстеження злочинних доходів. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ Великобританії.

"Національне агентство по боротьбі зі злочинністю відправило цільову групу для роботи з українською владою, щоб оцінити масштаби розслідування пошуку присвоєних активів і виявити, яким чином Великобританія зможе допомогти у таких розслідуваннях", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Також в МЗС Британії наголосили, що Міністерство фінансів країни буде працювати в тісному контакті з правоохоронними органами протягом найближчих місяців, щоб гарантувати якісне і об'єктивне розслідування.

Раніше повідомляли про те, що 5 березня Рада Європейського Союзу ухвалила рішення про замороження активів і рахунків 18 колишніх чиновників з України. 6 березня було оприлюднено список цих осіб. Санкції набули чинності 6 березня і будуть діяти протягом 12 місяців.

Раніше, 28 лютого, Швейцарія заблокувала рахунки і майно 20 українських чиновників і політиків. 6 березня Великобританія також прийняла рішення про запровадження фінансових санкцій проти 18 українських чиновників часів президентства Віктора Януковича.

До списку новин