загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка фотоклубу "Простір фото" "Жінки" у Рівному

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У клубі "ПРОСТІР ФОТО" 12 березня о 15:00 год. в ТЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» (другий поверх)

відбудеться відкриття виставки "ЖІНКИ"

Зараз для всіх нас настільки важкий час, що люди почали бажати один одному на свята і дні народження «Мирного неба над головою!». Новим змістом наповнюються рядки безсмертного Шевченка, гімн України став не тільки символом –  але і зброєю. Життя розділилось для всіх на «до» і «після». Новий сенс наповнює усе: звичайний день, повний метушливої турботи, дитячу посмішку, ніжні обійми. Прояви щоденного, і, здавалося, такого нудного життя, тепер втричі цінніші. Люди ніби зрозуміли, що насправді найважливіше на світі – це МИР.

І в цей, особливо бурхливий час, новим сенсом наповнилася місія Жінки на цій землі - дарувати життя, піклуватися про сім'ю, підтримувати вогонь домашнього очага. Представляємо вашій увазі виставку «Жінки...». Ви побачите різні жіночі іпостасі - дочка і мати, кохана і глава сім'ї. Ви побачите на фотографіях любов, розуміння, веселощі, азарт, ніжність, материнське світло, саме життя – підтвердження легендарної краси і чистоти жінки. Очисна сила любові жінок, матерів збереже мир, ми всі це розуміємо і всі на це сподіваємося.

Миру вам, дорогі рівняни!

«Простір фото» - колектив різних людей зі своїм сформованим життєвим досвідом, поглядами. Але, тим не менш, у кожного багато спільного і це спільне - Її Величність Фотографія. Для кожного - це натхнення, миті радості, печалі, розчарувань, всі почуття життя…

Учасники виставки: 

Сергій Бондарук, Тетяна Вакулюк, Віктор Затолокін, Наталія Заяць, Жанна Каштан, Альона Корнєєва, Віталій Філімонов, Олександр Харват, Сергій Щеглеватих.

Виставка діятиме до 10 квітня 2014 року. Тел. 452-700,  097 1164 539.

До списку новин