загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Європа готує «компенсацію» Україні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українські експортери вже цього року можуть заощадити на зниженні тарифів близько 500 млн євро, з яких майже 400 млн євро припадає на аграрний сектор. ЄС надасть негайні та необмежені преференцій на понад 80 відсотків українського експорту у категорії сільськогосподарських товарів.

Рішення Європейської комісії мають остаточно затвердити в Раді Європи та Європарламенті, що на думку оглядачів, відбудеться уже найближчим часом.

Однак, ці заходи діятимуть лише обмежений період часу – до 1 листопада 2014 року. Очікується, що до цього часу Україна підпише з ЄС Угоду про зону вільної торгівлі.

Окрім економічного пакету допомоги європейці говорять про готовність введення економічних санкцій проти Росії. Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, перебуваючи в Естонії, заявив, що у Європи вже нема часу для маневру, щоб зупинити Російську агресію.

Під час виступу у британському парламенті прем’єр-міністр Великобританії Дейвід Камерон заявив, що майбутнє Великобританії залежить від світу, де країни поважають правила. За його словами, історія довела що, якщо закривати очі, на те, коли проти однієї нації застосовують силу, це може обернутись набагато більшими проблемами для всіх пізніше.

«Ми дали завдання Європейській комісії розробити додаткові заходи, які можуть бути вжиті проти Росії. Це включатиме: замороження активів і обмеження на подорожі. Разом з США та іншими європейськими партнерами, ми працюємо над списком осіб. Канцлер Німеччини Меркель та я погодилися, що будь-які спроби Росії легітимізувати незаконний референдум у Криму змусять нас ще більше посилити тиск на Росію», – заявив Камерон.

Міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус висловлює категоричну позицію своєї країни щодо порушення міжнародних угод Росією.

«Голосування не є легальним і захоплення Росією Криму також є нелегальним. Ми не можемо прийняти щось, що є незаконним, і що матиме серйозні наслідки, бо це означає дестабілізацію ситуації в Україні. Україна перебуває між Європейським Союзом та Росією і в інтересах ЄС та Росії, щоб Україна залишалась стабільною, але дії Росії збурюють все», – переконаний Фабіус.

За словами французького високопосадовця, ЄС та США надіслали пропозицію Росії, якщо вони її приймуть, то державний секретар США Джон Керрі відбуде до Москви, якщо ж Кремль не відреагує, або відреагує агресивно то будуть застосовані санкції, можливо, ще навіть цього тижня.

До списку новин