загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МЗС України висловлює протест у зв’язку з визнанням Росією незалежності Криму

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство закордонних справ України (МЗС) висловлює рішучий протест у зв’язку з заявою зовнішньополітичного відомства Росії про визнання правомірною Декларації про незалежність Криму та Севастополя.

Як повідомляє прес-служба МЗС України, ухвалене парламентом Криму рішення є антиконституційним і незаконним.

«Цей так званий „документ“ порушує законодавство України і положення міжнародних актів. Україна категорично засуджує пряме втручання Російської Федерації (РФ) у внутрішні справи нашої держави. Дії російської сторони прямо суперечать фундаментальним принципам міжнародного права та загальновизнаним принципам співвідносин держав», — зазначено в заяві.

У МЗС наголошують, що російська сторона посилається на консультативний висновок Міжнародного суду Організації об'єднаних націй (ООН) щодо одностороннього проголошення декларації про незалежність Косово.

«Водночас у письмовій заяві, офіційно поданій РФ у справі стосовно Косово до Міжнародного суду ООН, зазначається, що право на самовизначення не може тлумачитися як таке, що санкціонує або заохочує до розмежування чи порушення територіальної цілісності або політичної єдності суверенних і незалежних держав. Ґрунтуючись на цій позиції, РФ до цього часу не визнала незалежності Косово», — зазначили в МЗС, додавши, що нинішні дії Росії на території України і посилання на рішення Міжнародного суду ООН щодо Косово є прикладом подвійних стандартів із боку РФ.

«МЗС України засуджує практику провокативних заяв і будь-яких дій, що мають на меті загострення ситуації у Криму. Україна закликає російську сторону до деескалації ситуації, прямого діалогу та повного додержання норм та принципів міжнародного права і міждержавних відносин», — підсумовано в заяві.

Як повідомляв «Ракурс», учора, 11 березня, кримський парламент ухвалив Декларацію про незалежність Криму та Севастополя.

Генеральна прокуратура України (ГПУ) оскаржить у суді ухвалене парламентом Криму рішення.

До списку новин