загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Німеччина: Надії на дипломатичне вирішення кризи до референдуму в Криму майже немає

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Перед референдумом у Криму, який має відбутися 16 березня, надії на дипломатичне вирішення українсько-російської кризи майже не лишилося.

Про це заявив у четвер, 13 березня, міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, повідомляє інформагенція dpa.

За його словами, "напевно, останньою спробою" буде зустріч глави російського МЗС Сергія Лаврова та держсекретаря США Джона Керрі, запланована на п'ятницю, 14 березня, в Лондоні.

"Але на фоні подій, які зараз відбуваються, не потрібно плекати великих надій, що до неділі ще трапиться щось вирішальне", - констатував Штайнмаєр.

Після зустрічі з міністрами закордонних справ Угорщини, Польщі, Чехії та Словаччини Штайнмаєр пояснив, що в ЄС уже розробляють економічні санкції проти Росії.

Якщо буде помітно, що російський інтерес простягається поза межі Криму, то знадобляться санкції третього рівня проти Росії, попередив німецький міністр.

Розділити позицію ЄС із цього питання не вдасться, зауважив він.

Заяву про референдум у Криму зробив у четвер і міністр закордонних справ Великобританії Вільям Хейг.

"Щоб досягти деескалації, серед іншого має бути скасований цей референдум, а також проведені міжнародні переговори", - сказав Хейг у Лондоні.

Він теж попередив Росію, що якщо криза триватиме, то можуть бути запроваджені заборони в´їзду та заблоковані банківські рахунки окремих осіб, передає dpa.

До списку новин