загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українців визнали найпатріотичнішою нацією

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Усі вже звикли, що Україна бовтається на дні більшості у світових рейтингів, поруч з відсталими країнами Африки. Наша держава посідає останні місця за рівнем життя населення, судової системи, довіри громадян до влади, тощо.

Проте, існує незалежний світовий рейтинг, де Україна захопила пальму першості: ‘Immigrada’ – світовий рейтинг патріотизму, - пише Репортажист.

При складанні цього рейтингу враховуються різноманітні фактори: знання громадянами національних символів: герба, прапора, гімну, масштаби святкування державних та релігійних свят, активну громадську позицію громадян.

Цього року українці отримали найвищі бали в усіх критеріях. Особливо експерти відзначили патріотизм українців Канади та Португалії.

Проте знайшлись критики цього рейтингу, які знайшли кореляцію між неблагополуччям життя населення та рівнем його патріотизму, вони зауважили, що громадяни розвинених держав виявились менш лояльними до своєї країни, ніж країни третього світу. Також, зауважено, що країни які входять до топ-п’ятірки споживання алкоголю на душу населення, також фігурують на найвищих місцях в цьому рейтингу.

Подію прокоментував директор інституту національної свідомості Петро Шароварченко:

- Це надзвичайний успіх нашої держави, адже таких патріотів, як у нас, немає ніде! Весь світ знає про українських дівчат, Шевченка, Кличка і Чорнобиль. Наш народ є надзвичайно мудрим і виваженим. Ми поважаємо наші традиції і носимо вишиванки і шаровари на державні свята, гучно відзначаємо Різдво і Пасху. А всі українці, які емігрують закордон, продовжують допомагати тим хто залишився порадами. Деякі емігранти, навіть, мріють повернутись назад із заробленими грошима і придбати житло, бо ніколи не забувають про Україну!

До списку новин