загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Європа підготувалася до зриву поставок російського газу - Fitch

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Європейські енергокомпанії на сьогоднішній день підготовлені до можливих зривів поставок російського газу через територію України краще, ніж це було в січні 2009 року, коли Росія тимчасово припинила транзит газу через Україну.

Про це повідомляє міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings, передає УНІАН.

Агентство відзначає, що поліпшення умов для Європи після подій 2009 року в першу чергу пов'язано з запуском обхідного газопроводу "Північний потік", що призвело до значного зниження обсягів поставок газу через територію України, а також з модернізацією самої газотранспортної системи Європи і скороченням обсягів споживання газу на теплових електростанціях.

Крім того, агентство повідомляє, що попит на цей вид палива в Європі скоротився в порівнянні з 2009 роком. Також зниженню споживання газу в Європі, на думку агентства, сприяє збільшення вироблення електроенергії з поновлюваних джерел і відносно дешеве вугілля.

Агентство відзначає, що фінансові втрати для європейських компаній у разі збою в поставках палива, швидше за все, будуть мінімальними і будуть носити тимчасовий характер, що буде розцінено як форс-мажорна обставина, а отже, не призведе до штрафних санкцій.

До списку новин