загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українська влада готує "мирову" з Путіном, - ЗМІ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Влада може повернутися до домовленостей 21 лютого

Українська влада розробила сценарій виходу з кризи між Україною і РФ та збереження Криму у складі України, який готуються передати президенту Росії Володимиру Путіну.

Суть сценарію виходу з кризи, нібито схваленого у "Батьківщині", полягає у тому, щоб повернутися до виконання умов Угоди від 21 лютого, але вже безВіктора Януковича.

Про це пише "Дзеркало тижня", посилаючись на власні джерела.

Янукович повинен піти або за власним бажанням, або через процедуру імпічменту.

Основою для імпічменту, як стверджує джерело газети, можуть бути не рішення по вже заведених на екс -президента кримінальних справах, розслідування яких може затягнутися на місяці, а порушення Януковичем закону при перетині кордону України з Росією.

Згідно обговорюваного планом, восени має бути прийнята нова Конституція, з украй урізаними повноваженнями президента і вельми широкими повноваженнями Криму та інших регіонів. Друга умова - створення широкої парламентської коаліції за участю Партії регіонів, але без дострокових парламентських виборів.

Переговори нібито можуть початися протягом найближчих днів, тобто відразу після "референдуму" і в разі відсутності провокацій з диверсіями.

До списку новин