загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Аваков заявив, що кордон з Росією вже практично перекритий

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Він наголосив, що особливо посилена охорона кордону в Луганській та Харківській областях.

Станом на неділю кордон України з Російською Федерацією практично перекритий. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на засіданні Кабінету міністрів.

Він наголосив, що особливо посилена охорона кордону в Луганській та Харківській областях.

"Прикордонники і сили Національної гвардії не допускають переходу через кордон людей із сумнівними намірами. Щодня через кордон не допускаються сотні таких особистостей", - сказав міністр.

Він також розповів, що правоохоронні органи і спецслужби України встановили групу професійних гастролерів, які організовують провокації по країні.

Зокрема, Аваков зазначив, що групу таких осіб виявили при переміщенні зі Сходу України до Одеської та Миколаївської області, і що ця група "із сусідньої країни".

Спецслужби працюють зараз над встановленням схеми фінансування і проводять слідчі дії. Крім того, міністр висловив упевненість, що неділя пройде "без надзвичайних подій".

До списку новин