загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Денісова: уряд України і надалі виплачуватиме кримчанам пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Враховуючи той факт, що уряд України не визнає "референдум" у Криму, Міністерство соціальної політики виконуватиме свої зобов'язання стосовно пенсійних виплат у цьому регіоні.

У Міністерстві соціальної політики з усією відповідальністю заявляють, що, незважаючи на «референдум», кримчани так чи інакше отримуватимуть пенсійні виплати. Людмила Денісова, міністр соціальної політики, повідомила, що «ми всі гроші на пенсії перерахували до Автономної республіки Крим і Севастополя. Таким чином, люди регіону забезпечені коштами включно до сьогоднішнього дня, тобто 16 березня».

Окрім того, міністр зазначила, що, оскільки нинішній уряд України не визнає референдум у Криму, то міністерство і надалі фінансуватиме пенсійні виплати українським громадянам, що проживають в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь.

До списку новин