загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росії вистачить три дні, щоб повністю захопити Польщу і стерти її з карти світу - генерал

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

«Такими темпами через три дні Путін захопить Польщу!» – такий заголовок має стаття польського видання SuperExpress. У ній польський генерал, колишній командувач сухопутних військ Вальдемар Скжіпчак закликає зупинити російського президента. У діях Володимира Путіна він вбачає небезпеку не тільки для України, а й для всієї Європи, пише Крим_ SOS. Генерал, розказуючи стратегію нападу на Україну, розповідає, що росіянам вистачить три дні, щоб повністю захопити Польщу і стерти її зі світової карти. Принаймні, якщо Путін поставить перед собою таке завдання, у Польщі не буде жодних шансів. «У перший день росіяни можуть атакувати країну з повітря, бомбардувати основні міста, а також військово-повітряні бази в Ласку і Кшесінах, на другий день слід чекати нападу армії по суходолу і на морі. На третій день росіяни можуть оголосити перемогу у Варшаві і заявити про те,що Польщі нема», - зазначає Вальдемар Скжіпчак.

За його словами, російська армія вдесятеро потужніша, ніж польська. Повітряний напад країна може очікувати з трьох боків - Калінінграду, Білорусі і України. Згідно військового сценарію, росіяни першим ділом можуть знищити найважливіші польські центри влади, військові командні пункти, промислові центри. Після цього країну наповнять десятки тисяч російських солдатів, танків і бронемашин.  Звісно, це найгірший сценарій, який може в цій ситуації бути для Польщі, але так само ще місяць тому він виглядав нереальним для України, зазначає видання. «Війна між Росією і Україною, як свідчить кримська ситуація, стає все більш драматичною. У четвер пізно ввечері в Донецьку проросійські демонстранти спровокували зіткнення з активістами, які виступають за єдність країни, загинули щонайменше три людини, і чотирнадцять отримали серйозні поранення і доставлені до лікарні», - зазначає газета.

До списку новин