загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З віртуальних заробітків пенсій не платять

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Останніми роками все активнішого поширення набуває ринок послуг так званих фрілансерів. Йдеться насамперед про журналістів, дизайнерів, програмістів, спеціалістів, які надають різні види послуг на відстані завдяки появі сучасних Інтернет-технологій.

Як свідчить практика, одноразові гонорари за виконані роботи становлять від 100 гривень до 2 тисяч, які перераховуються на банківські рахунки або ж до електронних гаманців виконавців. Оскільки при цьому офіційні угоди, як правило, не укладаються, то і податки з цих сум не сплачуються.

Але, як справедливо наголошують сумські податківці, віртуальні заробітки неодмінно відлуняться тоді, коли настане пора для нарахування пенсій. Тому вже нині необхідно узаконити фінансові відносини з державою, а саме — вчасно і в повному обсязі сплачувати необхідні податки.

Сумчани можуть сплачувати податки і в режимі онлайн. Щоб надіслати декларацію через Інтернет, достатньо лише отримати електронний ключ в Акредитаційному центрі сертифікації ключів та мати доступ до Інтернету.

До списку новин