загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виставка «Карпатська Україна: на світанку свободи» в Музеї книги і друкарства України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Музей книги і друкарства України та Товариство закарпатців у м. Києві запрошують на відкриття виставки з нагоди 75-річчя проголошення Карпато-Української держави «Карпатська Україна: на світанку свободи», яке відбудеться 19 березня 2014 р. о 16.00 у Музеї книги і друкарства України за адресою: м. Київ, вул. Лаврська, 9, корп. 9. (на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника).

Карпатська Україна – незалежна держава на території Закарпаття, проголошена всенародно обраним Соймом (парламентом) у Хусті 15 березня 1939 року. Вона продемонструвала світові незнищенне прагнення українського народу, населення всіх його земель до самостійного державного життя.

На виставці експонуються історичні документи, світлини подій 1938-1939 рр., фотопортрети діячів Карпатської України, особисті речі учасниківперіодика і книжки зі спогадами та історичними нарисами, поштові листівки. Представлені друковані матеріали видані в різні роки в Україні і за кордоном.

Виставка побудована на основі фондових колекцій Музею книги і друкарства України, Бібліотеки ім. О.Ольжича, Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф.Потушняка, кафедри історії України УжНУ та приватного архіву родини Климпушів.

Відвідати експозицію можна з 19 березня до 30 квітня 2014 року.

Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім вівторка.

Адреса:м.Київ, вул.Лаврська, 9, корпус 9/10.

До списку новин