загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Путін назвав кримчан мішком картоплі і переклав відповідальність за Крим на них

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Путін обмовився під час прес-конференції, назвавши жителів Криму мішком картоплі.

Коли російський президент розказував про передачу Криму Україні колишнім СРСР він, не приховуючи, висловив позицію РФ до жителів півострова, можливо, сам того не зрозумівши. А саме: "Жителів Криму передали із рук до рук, як мішок картоплі". Порівняння людей з мішком картоплі красномовно демонструє ставлення Путіна до кримчан.

Також Путін, не зважаючи на світове засудження своїх дій, продовжує називати людей, що виступили проти звірств режиму Януковича терористами, антисемітами, сепарастистами та неонацистами. Президент РФ упевнений, що мільйони студентів, пенсіонерів та простих українців заздалегідь готували державний переворот і повалення влади. Проте, він не пояснив яким чином ці мільйонні маси могли домовитись між собою.

Говорячи про російські війська в Криму, Путін нарешті заявив, що війська РФ там все-таки були. Але запевнив, що вони там знаходились в тій кількості, що й завжди. Президент також визнав, що Росія стягнула до Криму додаткові сили, але знов обмовився, назвавши своїх солдатів не армією, а "угрупуванням".

Та, незважаючи навіть на таке публічне визнання присутності російських військових в Криму, Путін не визнав інтервенції, аргументувавши це тим, що не було пострілів, а жодна інтервенція без пострілів неможлива.

Тобто, гарант Росії вважає, що захоплення і блокування українських військових частин, погрози та ультиматуми, виселення сімей прикордонників із їх домівок, недопущення міжнародних спостерігачів, залякування жителів Криму не можна вважати інтервенцією, бо не було пострілів.

Певно канцлер Германії Ангела Меркель мала рацію, коли заявила, що Путін втратив зв'язок з реальністю.

Завершуючи виступ, Путін повідомив, що вся провина за події в Криму лежить на владі України, а РФ тут ні до чого. Також назвав Крим Росією і подякував кримчанам за їх "вибір". На них він переклав свою відповідальність, сказавши, що саме вони вирішили долю Криму.

До списку новин