загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Спектакль-перформанс "Сріблясті голуби у небесах" в Музеї Павла Тичини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

23 березня 2014 року о 15.00 відбудеться спектакль, який був відмінений 20 лютого 2014 року, коли столиця України здригалася від звуку сирен машин швидкої допомоги, а молодих хлопців та чоловіків з кульовими пораненнями виносили з барикад та, на превеликий жаль, досить част констатували смерті кращих синів України, сміливих та непоборних, вірних друзів та стійких захисників території Мирного Майдану.

Тоді, як і 18 та 19 лютого 2014 року, зі сцени Майдану ми чули голос Євгена Нищука, який не лише єднав нас усіх, а надав нам внутрішньої сили й рішучості.

20 лютого 2014 року спектакль-перформанс «Сріблясті голуби у небесах» мав відбутися о 18.30. Але вже зранку до музею зателефонував Євген Нищук і рішуче просив відмінити дійство, бо гнітюча атмосфера небезпеки та смерті його побратимів не дозволяли ставити спектаклі.

Ми дякуємо усім, хто з розумінням поставився до відміни моноспектаклю 20 лютого. І от тепер ми раді сповістити, що 23 березня 2014 року, у Всеукраїнський день працівників культури, о 15.00 ми матимемо нагоду зустрітися з тими, хто має квитки та запрошення на спектакль, датовані 20-м лютого.

Спектакль-перформанс, присвячений маловідомим сторінкам життя Павла Тичини, представить нам незмінний його виконавець — тепер вже Міністр культури України — Євген Нищук.

Насправді, ми повинні усвідомити одну деталь: у вирі справ та проблем, що навалилися на нашого Мінстра у цей нелегкий час, він намагається знайти можливість повернутися у свою творчу стихію і ми ЩАСЛИВІ, що наш музейний простір є серед осередків, які можуть вітати у себе талановитого актора, щиру людину, патріота, митця, який, ми переконані, ні за яких умов не відгородиться від наших з вами спільних культурологічних планів, проектів.

Нагадаємо, 23 березня 2014 року, о 15.00 відвідати моноспектакль-перформанс «Сріблясті голуби у небесах» зможуть відвідати ЛИШЕ ті, хто придбав квитки та отримав запрошення на 20 лютого 2014.

Адреса:м. Київ, вул. Терещенківська, 5, кв. 1,3.

Вартість:75 грн.

До списку новин