загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Путін доручив у найстисліші терміни підвищити пенсії кримчанам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент Росії Володимир Путін доручив Міністерству праці та соціального захисту РФ у найстисліші терміни збільшити пенсії жителів Криму до російського рівня.

«Всі громадяни Росії повинні бути поставлені в однакові умови. Як Ви це зробите - Ваша справа. Разом із депутатами Держдуми продумайте і зробіть це. І не зволікайте, зробіть якомога швидше», - сказав Путін, звертаючись до міністра праці Максима Топіліна, сказав про заходи щодо збільшення пенсій для жителів Криму.

За словами міністра, загальна кількість пенсіонерів у Криму та в місті Севастополі становить 677 тис. осіб. Середній розмір пенсії становить у Криму 5570 рублів, а в Севастополі - трохи більше 6,2 тис рублів. «Це значно нижче, ніж у середньому по Росії», - сказав міністр.

Він зазначив, що різниця в рівні пенсій становить 1,8-2 рази.

Глава Мінпраці РФ повідомив, що перерахунок пенсій має бути проведений відповідно до російського законодавства. «Це потребуватиме застосування спеціального закону», - сказав він.

«На сьогодні фінансування виплати пенсій зберігається стійким, пенсії виплачуються», - сказав Топілін.

Нагадаємо, договір між Російською Федерацією і Республікою Крим про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення у складі Російської Федерації нових суб'єктів підписаний 18 березня 2014 року в Кремлі.

До списку новин