загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестиваль документального Docudays UA стартує фільмом про Євромайдан

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У п’ятницю о 19.00 у "Будинку кіно" відбудеться відкриття Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Цей відомий кінофестиваль відкриє хроніка українського протесту: "Євромайдан. Чорновий монтаж".

Як пояснюють організатори, цього року вони вирішили відмовитися від фільму-відкриття, "адже вся наша увага прикута до змін, що сьогодні відбуваються в державі".

"Ми звернулися до режисерів, що знімали український протест, і попросили надати нам їхні найкращі кадри. Епізоди майбутніх фільмів про Євромайдан склалися у калейдоскоп революції, що не потребує коментарів. Ми пропонуємо до вашої уваги хроніку Українського протесту. Проживіть з нами ці три місяці боротьби, відчуйте і побачте революцію нашими очима", - пишуть організатори Docudays UA.

Нагадаємо, що у цю суботу у рамках фестивалю можна буде подивитися такі стрічки: "Особлива потреба" Карло Дзоратті,  "Присмерк" Валентина Васяновича, "Тренер Зоран та його "Африканські тигри" режисера Сема Бенстеда та інші.

//www.youtube.com/watch?v=wWzocCL1Owg

До списку новин